Tip en ven

Nyhedsbrev

Kontakt mig
 
Velkommen til SkawDiver.dk -når dykning bliver en livsstil !

Film og foto under vandet er min store passion, og jeg elsker alt hvad der har med havet og dykning at gøre. Min glæde ved at filme under vandet, og de oplevelser der følger med, gør at jeg ønsker at dele dette med andre mennesker, dette er årsagen til at jeg har oprettet denne hjemmeside.

Mit navn er Hans Christian Andersen, og jeg har dykket siden 1980. Hvis du vil vide mere om hvem jeg er, så klik på lænken i menuen: Om SkawDiver.

Jeg opdaterer med nye historier og video'er med jævnlige mellemrum. Hvis du ønsker at få en mail, når jeg har opdateret, så meld dig til mit nyhedsbrev ved at klikke på lænken øverst til højre.

Skawdiver.dk er en del af zkagen marketing, som er en medie produktions virksomhed, der tilbyder hjemmesidedesign samt traditionel video- og fotoproduktion. Se mere ved at klikke her

Jeg er uddannet erhvervsdykker og har dermed internt i firmaet alle kompentencer til rådighed, således kan jeg påtage mig opgaver med foto og filmoptagelser under vandet i erhvervsmæssigt sammenhæng, det være sig udstyr og uddannelses samt ikke mindst lovmæssigt.
Større opgaver løses oftest i samarbejde med Dansk Dykkerservice.

Med dykkervenlig hilsen
Hans Christian Andersen