Tip en ven

Nyhedsbrev

Kontakt mig
 
Film foredrag

Mest for dem som ikke selv har chancen for at dykke - Kunne du tænke dig at se unikke optagelser fra Danmark under havet ?

Vi har alle set undervandsfilm fra de tropiske vande på TV, Discovery channel eller National geographic har dem jævnligt, og det er fordi at det er fantastisk populært.

Men det er altid udsendelser fra tropiske vande. Nu får du chancen for at se film fra de Danske farvande - kedeligt, tænker du, men jeg kan garantere at du vil blive overrasket.

Jeg kommer ethvert sted i Danmark, og viser film på min medbragte storskærm, samtidigt fortæller jeg om det at filme under vandet, og jeg medbringer noget af mit filmudstyr, så der bliver lejlighed til at tale om hvad det kræver for at filme under vandet i de danske farvande.

Foredraget er mest tænkt som en mulighed for dem der ikke selv har chancen for at opleve Danmark under havet, men når det er sagt, så ved jeg, at selv garvede sportsdykkere vil bliver overrasket over at se meget af mine film, da de som oftest viser meget fra en anden side end den de selv er vant til at se alting.

Hvis du vil modtage en email når kurset er klart, så skriv en email til mig på denne adresse:

hca@skawdiver.dk

Du kan også ringe til mig på telefon: 2320 9494

Med venlig hilsen
Hans Christian Andersen