Tip en ven

Nyhedsbrev

Kontakt mig
 
"Når dykning bliver en lidenskab......"

Hejsa, og velkommen til. Jeg hedder Hans Christian Andersen, og bor i Skagen, har faktisk altid boet i Skagen, med undtagelse af 3 år, hvor jeg var soldat i Fredericia.

Jeg startede med at dykke, allerede som 15 årig, og eftersom at jeg er født i 1965, er det nu efterhånden mange år siden at jeg første gang kikkede under overfladen. Det betyder samtidigt at jeg har været med siden dengang hvor udstyret var mere end blot enkelt........... ;-)

Jeg har dykket mange forskellige steder, så som: Skagen -(naturligvis), Djursland, Lillebælt, Sjællands Odde, Ferskvandsø i Himmerland, Hirsholmene, Sveriges vestkyst, Norges østkyst, Malta, Kreta, Barcelona, Ibiza, Sicillien, Tenerife, Det Røde Hav. -jeg kan sørme ikke helt huske om listen er fuldstændig....

Jeg startede med at tage billeder under vandet i 1994, og har siden haft stor fornøjelse af dette. I 1994 blev jeg Dansk Mester i uv-foto, en konkurrence som Dansk Sportsdykkerforbund arrangerer hvert år. Året efter blev jeg nr. 4. Desværre har jeg ikke haft tid til at deltage siden, på grund af arbejde.

Jeg har gennem årene skrevet en del artikler til bladet DYK! og til Sportsdykkeren som er Dansk Sportsdykkerforbunds blad. Desuden har jeg lavet artikler til diverse aviser, samt ikke midst bistod jeg ved optagelsen til den første udsendelse af progarmmet 41° Nord, som er et program som TVDanmark har lavet gennem nogle år.

I år 2000, begyndte jeg at optage digital video, både over og under vandet. Med tiden opstod der en stor lyst til at dele mine oplevelser med andre, og det er primært derfor at denne site er online.

Med tiden vil denne site komme til at indeholde en mængde artikler om dykning. Jeg håber at du vil få fornøjelse af at læse og se mine film.

Film online er stadig lidt i sin vorden. Jeg har begrænset båndbredde til rådighed og derfor er de film som du kan se her af begrænset kvalitet. Hvis du kunne tænke dig at se film i super kvalitet har du muligheden for at købe film på både CD eller DVD, klik på menu punktet til venstre for yderlig information om dette.

Skawdiver -hvad betyder det egentlig ? Skaw er en meget brugt forstavelse i Skagen området, også brugt som Skagensbo, ofte forkortet til Skagbo og igen til Skawbo. Skaw er egentlig betegnelsen for Skagens odde. Normal forklaring fra de fleste leksika er: "Skaw - a cape on the northernmost tip of Jutland between the Skagerrak and the Kattegatt".

Meget af min dykning foretages i dette område, og det var derfor oplagt at bruge denne betegnelse.

Hvis du har spørgsmål til mig, så er du også velkommen til at kontakte mig.

Hvis du ønsker at kontakte mig kan du gøre det på følgende måde:

Skriv en email til mig på denne adresse:

hca@skawdiver.dk

Du kan også ringe til mig på telefon: 2320 9494

Med venilg hilsen
Hans Chr. Andersen


   
Mr. Skawdiver himself...Stor opmærksomhed i en lille by ;-)Min guldmedalje fra 1994Verdensberømt i Skagen ;-)